L’Ajuntament de Valls i l’Institut Català del Sòl de la Generalitat (Incasòl) impulsen l’edificació de nous habitatges públics i la dotació de nou equipament pel Centre Cívic del Barri Antic. A més, en aquest doble acord també Incasòl treballarà l’ampliació del polígon industrial al sector nord tal com preveu el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.

PUBLICITAT

D’acord amb el que es preveu en el Pla de Millora Urbana del barri antic i el POUM s’urbanitzarà el solar situat a prop de les places de l’Oli i les Escudelles. En aquesta superfície de 1.000 m² on es preveu la creació d’una nova plaça amb dos blocs d’habitatges a banda i banda que oferiran una trentena d’habitatges nous. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, també posa en relleu la importància del Centre Cívic pel barri.

A més, l’alcaldessa considera “important créixer industrialment” però que l’aposta principal al Centre Històric ha de ser construir habitatge.

PUBLICITAT