La Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha participat un any més a la Fira d’Andorra la Vella, celebrada el cap de setmana del 21 al 23 d’octubre. En aquesta 43a edició, la Cambra ha participat amb un estand de productes d’una trentena d’empreses de la demarcació. A més de donar a conèixer les empreses de l’Àrea de Valls, l’ens consolida i genera noves relacions comercials amb Andorra i França.

PUBLICITAT

La Cambra ha fet una valoració molt positiva de la presència a la fira andorrana i es constata en el fet que cada any hi ha més empreses de la ciutat de Valls i de l’Alt Camp que estan entrant al mercat andorrà de la mà de la Cambra. La Cambra també es mostra satisfeta de tenir presència, un any més, a una fira multisectorial de gran atracció i reconeixement.

Segons el Comú d’Andorra, la Fira tancava portes diumenge al vespre i va superar totes les expectatives, amb més de 70.000 visitants. Un esdeveniment que ha pogut recuperar la plena normalitat, sense restriccions ni mascareta.

PUBLICITAT