La UE Valls continua intractable a casa i venç al Sarrià per 4 gols a 2 en un partit que van dominar, però que va estar a punt de marxar-se amb dos gols en dos minuts dels barcelonins.

PUBLICITAT

Els vallencs van mostrar el seu bon estat de forma en un partit boig i de molts gols que va estar marcat per la tripleta d’Aitor Serrano. El jugador blanc-i-vermell ja havia anotat dos gols a la mitja hora de partit i el Valls marxava al descans amb una renda de dos gols.

El Sarrià sortiria amb més intensitat a la segona meitat i posaria en problemes als de Manel Cazorla, que tot i això van aconseguir el tercer gol, obra de Toldrà al minut 68. La insistència del Sarrià tindria premi i posarien en dificultat als vallencs. Dos gols en dos minuts posaven els barcelonins a només un gol després de veure pràcticament el partit encarrilat. Els vallencs, però, van assegurar la victòria amb una contra que acabaria amb la tripleta d’Aitor Serrano al minut 79 i sentenciava el matx pels vallencs.

El Valls se situa amb aquesta victòria amb 10 punts de 15 possibles en sisena posició. La taula està ajustada amb quatre equips empatats a 10 punts, el Reddis segon amb 11 i el Santfeliuenc liderant amb 12.

PUBLICITAT