L’Atlètic Valls continua líder de la Tercera Catalana després de la victòria d’aquesta setmana davant el Torredembarra per 1 gol a 2. Es tracta de la tercera victòria consecutiva i sumen 16 punts dels 21 possibles. Són líders, un punt per sobre del Sant Jaume dels Domenys i de la Unió Esportiva Segur.

PUBLICITAT

Els vallencs han sumat de tres en tres durant els darrers tres enfrontaments davant el Torredembarra, van vèncer per 5 a 3 al San Salvador i van obtenir també una victòria per 1 a 2 al Pla de Santa Maria.

Amb aquests nou punts consecutius, els de Sergi March deixen enrere les dues punxades com a local amb l’empat davant Els Pallaresos i la derrota per 0 a 3 davant el Llorenç.

On s’han fet forts els vallencs ha sigut com a visitants. L’Atlètic Valls porta 12 de 12 lluny de la capital de l’Alt Camp i a banda de les victòries a Torredembarra i al Pla, va sumar també a Calafell i a Salou davant el Costa Daurada.

Aquesta setmana, el conjunt vallenc rebrà la visita del Segur Athletic per continuar encapçalant la taula i per millorar el registre com a local de 4 punts de 9 possibles.

PUBLICITAT