L’Associació Famílies Abusos Sexuals Infantils Tarragona (AFASIT) i We are FREE treballen en tasques de prevenció i sensibilització casos d’abusos sexuals infantils.

PUBLICITAT

L’acte es durà a terme el proper divendres, 4 de novembre de 18.30h a 20.30h al Centre Cívic de Valls, al carrer Sant Pere, 2

En primer lloc, es farà una breu presentació de l’entitat organitzadora, a càrrec de Manoli Villarino, Presidenta d’AFASIT, entitat que té per objectiu acabar amb el silenci que envolta l’abús sexual infantil i lluitar per la seva visibilització i sensibilització de forma general.

Tot seguit, comptarà amb les intervencions de Josep Maria Pocino, advocat i Núria Busom, supervivent d’una agressió sexual infantil i autora del llibre “Entre el vici i la virtut?” publicat a través de l’Editorial Alpina. L’acte conclourà amb la cantautora Vallenca Maria Jacobs que interpretarà la cançó “Caminar Ràpid”.

PUBLICITAT