El Club Bàsquet Valls visita un dels equips en millor estat de forma de la Liga EBA aquest cap de setmana amb l’objectiu de tornar-se a ficar en la lluita per l’ascens i allunyar-se de la perillosa zona baixa de la taula. 

PUBLICITAT

L’equip dirigit per Víctor Neila visitarà el Martinenc que suma quatre victòries en els cinc partits que ha disputat i aconseguint victòries de mèrit contra rivals com la que va sumar a la segona jornada davant l’Olivar per 19 punts de diferència. 

Un dels jugadors destacats del conjunt barceloní és precisament un exjugador del CB Valls que va militar tres temporades al conjunt de la capital de l’Alt Camp, Josep Solé amb 12 punts per partit i més de 9 rebots. 

El Valls haurà de véncer a Barcelona si no vol que es compliqui la seva lluita per l’ascens abans d’hora en una temporada complicada, per la competitivitat dels equips i per la baixada d’equips que es classifiquen per l’ascens. 

El Martinenc – Valls es disputarà al Pavelló Municipal del Guinardó aquest dissabte a partir de les sis de la tarda en la jornada número 6 de la Liga EBA.

PUBLICITAT