Novament, Valls acollirà la Final del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes, en les categories Juvenil i Infantil i el 51è Concurs de Colles Sardanistes organitzat per Foment de la Sardana de la Unió Anelles de la Flama i amb la col·laboració de la Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i l’Ajuntament de Valls. Com cada any, les colles vingudes d’arreu del país es trobaran al Pati, aquest diumenge, a partir de les 11.30 h per disputar la final. En cas que el temps no ho permeti, l’acte es traslladarà a la Sala Kursaal.

PUBLICITAT

L’edició de 2022 compta amb la participació de tretze colles finalistes inscrites en les categories Juvenil i Infantil. Pel que fa a les colles lliures, participen catorze colles en les categories Infantils, Grans i Veterans.

La Cobla Contemporània serà l’encarregada del repertori sardanístic. A partir de les 13.30 h es proclamaran les colles guanyadores del campionat i del concurs i es repartiran els premis.

PUBLICITAT