Les instal·lacions de l’Institut Jaume Huguet de Valls acullen el nou projecte de la Fundació FC Barcelona Barça Activa’t. La Fundació FC Barcelona, en col·laboració amb la Diputació de Tarragona, duu a terme aquest programa per tal de poder contribuir en la millora de la igualtat d’oportunitats i la capacitació de les persones joves d’entre 12 i 18 anys d’edat. El projecte que té com a epicentre l’activitat física, utilitza la metodologia de la Fundació FC Barcelona, com a eina per al desenvolupament de les persones i les seves comunitats i per a la inclusió i apoderament. 

PUBLICITAT

El programa Barça Activa’t es basa en tres pilars: suport a l’estudi, esport (amb metodologies pròpies de la Fundació Barça) i experiències educatives, en aquest cas en relació al disseny, creació i formalització de projectes de temàtica esportiva, participatius i amb impacte sobre el municipi. 

Els projectes, liderats pels grups de joves, formaran part d’un concurs del qual en sortirà un guanyador per demarcació amb entrega de premis a les instal·lacions del FC Barcelona. Les inscripcions al programa es poden realitzar els dilluns i dimecres de 16 a 19 hores a les instal·lacions esportives de l’institut Jaume Huguet i restaran obertes fins a esgotar places. Les persones interessades en participar o que tinguin dubtes sobre el programa també poden contactar al correu activat.valls@gmail.com o presencialment a l’hora i lloc de l’activitat.

PUBLICITAT