El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Valls, actualment amb un representant a l’oposició, prendrà a finals d’any si decideix concórrer a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023.

PUBLICITAT

En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, la portaveu del partit taronja, Cristina Laiz, ha confessat que, al marge de la davallada que viu la formació a nivell estatal, està sent una legislatura municipal complexa i amb dificultats de conciliar-la amb la vida familiar.

A l’espera de decidir si repetirà o no com a cap de llista, a la mateixa conversa Laiz ha analitzat, entre d’altres qüestions, la proposta d’ordenances presentada per l’equip de govern i la situació d’inseguretat del Centre Històric apuntant que aquesta zona ha entrat en decadència.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a Cristina Laiz a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT