La CUP de Valls presentava aquest dimecres en roda de premsa un díptic  que ha elaborat per tal d’obrir el debat sobre la situació d’inseguretat i d’emergència que s’està vivint des de fa temps a la ciutat.

PUBLICITAT

La decisió de portar a terme aquesta acció informativa arriba a partir de la concentració celebrada a la plaça del Blat amb el lema “Govern reacciona” del passat 15 de setembre que tenia la finalitat de demanar solucions urgents a l’equip de govern, però que encara no s’han materialitzat

El regidor de la CUP, Xavier Anglès, enumera quines són les mesures que es recullen des d’aquest pla de xoc.

El díptic arribarà a les bústies de les llars vallenques a partir d’aquest divendres. D’altra banda, els anticapitalistes remarquen que estan oberts a debatre i a contraposar visions mitjançant els seus canals de comunicació habituals.

PUBLICITAT