El Club Bàsquet Valls s’enfronta a un dels líders invictes de la conferència C-2, el Barça B. Els vallencs rebran la visita del filial blaugrana que s’ha mostrat molt sòlid des de l’inici de la campanya ja des de la Lliga Catalana. 

PUBLICITAT

Els de Víctor Neila arriben amb la moral alta després de vèncer al Martinenc per 79 a 90 i tornar-se a reenganxar a la part alta de la taula. L’actuació intractable dels líders posa difícils les coses pels perseguidors que volen lluitar per l’ascens i ara mateix el Valls pot cometre poques errades si el ritme del Santfeliuenc i el Barça B segueix així durant gran part de la temporada. 

Per part del Barça, els de l’Alt Camp hauran de vigilar amb Michael Caicedo, que destaca amb només tres partits disputats amb el filial i que es troba en dinàmica de competició amb el primer equip. El jugador balear promitja 23 punts per partit.

El duel entre el Club Bàsquet Valls i el Barça B es disputarà aquest dissabte quan passin 10 minuts de les sis de la tarda al pavelló Joana Ballart de Valls. 

PUBLICITAT