El duet vallenc d’urban pop Figa Flawas, compost per Xavier Cartanyà i Josep Velasco, guanya el Sona9 2022. La final del concurs es va celebrar aquest dijous a la Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat que els va enfrontar a Eloi Sayrach, segon classificat que es va emportar el Premi Joventut, i Aina Koda, tercera, que va rebre el Premi Cases de Música.

PUBLICITAT

Xavier Cartanyà, membre de Figa Flawas, comenta que “no s’esperaven guanyar” però que “ho han afrontat amb alegria”. A més, esperen que això sigui un pas més en la seva carrera artística.

Amb aquest guardó el grup és premiat amb l’enregistrament i edició digital de quatre cançons en un estudi professional, la gravació d’un videoclip i signatura d’un contracte discogràfic amb la companyia pactada amb l’artista i una gira de concerts en diversos festivals, entre d’altres.

PUBLICITAT