Marta Galimany es proclama campiona d’Espanya de cros per equips a la prova internacional disputada a Atapuerca aquest passat cap de setmana. L’atleta vallenca també aconsegueix classificar-se pel Campionat d’Europa de camp per clubs que es disputarà el proper 5 de febrer a Orpesa de Mar, Castelló.

PUBLICITAT

En aquest campionat d’Espanya absolut per clubs femení competien 212 atletes distribuïdes en 38 equips. La prova es va disputar sobre un circuit de 7.810 metres al Centre Arqueològic Experimental d’Atapuerca.

Galimany va arribar en 39ª posició amb un temps de 28 minuts i 17 segons, en cinquena posició pel seu equip, Adidas, equip que tornava al panorama nacional de cross i que després de 22 anys s’ha tornat a proclamar campió. A Galimany li van acompanyar les atletes Águeda Marqués, Irene Sánchez-Escribano, Marta Pérez i Nuria Lugueros. 

El podi de la competició el van completar el Valencia Club Atletisme i el club madrileny Running Pinto que va aconseguir el bronze gràcies a la seva millor quarta posició, tot i aconseguir la mateixa puntuació que el Bilbao Atletisme, el club amb més títols de la història del cros femení espanyol.

PUBLICITAT