El Fornàs Atlètic Club ha aconseguit una participació històrica al Campionat d’Espanya de Cros on un dels seus atletes s’ha classificat per una prova internacional. Es tracta d’Aleix Vives, qui va finalitzar en tercera posició de l’estatal i que aconsegueix així bitllet per disputar l’Europeu de cros que es disputarà a Torí l’11 de desembre.

PUBLICITAT

D’altra banda, també cal destacar la primera participació d’un equip femení. El FACVAC debutava amb l’equip sots-16 a la competició i finalitzava en 39ª posició, amb Marta Gutierrez a la 18ª plaça.

Cal recordar que la localitat d’Atapuerca va acollir el passat diumenge, 13 de novembre, el Campionat d’Espanya de Cros de Clubs, i que va deixar més protagonistes vallencs. L’atleta Marta Galimany es va proclamar campiona per equips amb Adidas, equip que tornava al més alt del podi dues dècades després.

PUBLICITAT