Les Àrees de Joventut dels Consells Comarcals de l’Alt Camp i la Conca de Barberà, juntament amb l’Institut Jaume Huguet, han organitzat una jornada de networking en la que empreses del sector del lleure han explicat a l’alumnat les diferents opcions laborals existents en el moment de finalitzar els estudis.

PUBLICITAT

Enguany, la jornada ha comptat amb la participació tant d’empreses del sector com són Àtic Educació, Opositar és fàcil i English Summer, com d’entitats publiques que ajuden als joves en la recerca d’opcions formatives i laborals, com el Servei d’Ocupació de Catalunya i Vallsgenera. També han fet una breu presentació dels serveis que presten des de les Oficines Joves, les tècniques Referents d’Ocupació Juvenil dels dos consells comarcals.

Una quarantena d’alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva del Jaume Huguet han pogut tenir contacte directe amb aquestes empreses al final de la sessió.

La jornada, que s’ha celebrat dimecres 16 de novembre de 2022, ha comptat amb la presentació d’Ekaterina Katchef, Coordinadora Territorial de Joventut de Tarragona, i el director del centre, Josep Maria Soler.

Aquest sessió, ha estat una de les activitats realitzades per l’Institut Jaume Huguet en el marc de les XIII Jornades Joves i Empresa que durant aquesta setmana marca l’agenda del centre educatiu amb diferents xerrades i activitats adreçades a l’alumnat en matèria de recerca de feina i sortides laborals.

PUBLICITAT