El grup municipal de Junts per Valls pretén encarrilar diferents projectes pel Centre Històric amb la voluntat que aquesta zona de la ciutat avanci en l’aspecte econòmic, patrimonial i cultural.

PUBLICITAT

En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, la regidora d’Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric, Sònia Roca, ha destacat els projectes del Museu Casteller, la Llar de Jubilat a Ca Xapes, la rehabilitació a l’entorn de muralles o la restauració del campanar de Sant Joan. A més, a partir de les expropiacions, també serà possible en un futur disposar d’un avantprojecte de l’Escola Municipal de Música a Ca Padró, la futura Casa de la Festa al carrer de Sant Oleguer o el Centre Cívic a l’actual aparcament de Ca la Mateueta.

Sobre els episodis d’inseguretat que hi ha hagut en aquests últims mesos, Roca, tot i les crítiques dels partits de l’oposició, ha assegurat que des de la taula del Centre Històric hi han treballat dia a dia per revertir la situació.

Pel que fa al seu futur polític més immediat, Roca, sense voler encara desvelar si figurarà en els primers llocs de la candidatura de Junts per Valls de cara a les properes eleccions municipals del 28 de maig, ha afirmat que es posa a disposició per continuar quatre anys més,.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a Sònia Roca a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT