Avui destaquem que l’Institut Municipal de Desenvolupament Local de Vallsgenera ha activat aquesta tardor ja els primers cursos de la nova programació de formació ocupacional 2022-2023. En total, es posen en marxa 15 programes, més de 6.000 hores en cursos de formació professional en el que hi podran participar fins a 268 alumnes.

PUBLICITAT

De l’oferta, destaquen les iniciatives formatives dirigides a joves, però també a dones en dones en el marc dels plans ADA finançats a través dels fons Next Generation.

La programació inclou set cursos per a l’obtenció de certificats de professionalitat homologats pel SOC. Pel que fa a la formació adreçada a joves s’ofereix aprenentatge professional i fins i tot, en el cas de la FPO Dual, un contracte d’aprenentatge d’un any en empreses.

La regidora d’Empresa i Ocupació, Rosa Maria Rovira,  ha posat en valor el paper Vallsgenera com a centre de referència d’ocupació a la ciutat i comarca.

Prop del 60% de l’alumnat que es forma a Vallsgenera troba feina posteriorment i, en els programes PFI, el nivell d’inserció supera el 80%.

PUBLICITAT