La Unió Anelles de la Flama ultima els preparatius de les Festes de l’Entitat 2022, que tindran lloc els dies 6, 7, 8 i 9 de desembre. Com cada any, l’associació vallenca compta amb un programa replet d’activitats per acabar l’any i que, com sempre, és obert a tots els socis i sòcies. A més, les festes d’enguany, les de la temporada dels 50 anys de la fundació de l’entitat, acabaran amb el concert i l’acte institucional de cloenda del 50è aniversari de la UAF.

PUBLICITAT

El tret de sortida serà el dimarts dia 6 de desembre, amb la sortida motera al matí i, a partir de les 12.00 h, seguirà el concert vermut i el concurs de paelles, arrossos i fideus de les diferents colles de la UAF. Després de dinar, a les 16.00 h, es durà a terme la tradicional Pula solidària a favor de la Marató de TV3.

L’endemà dimecres dia 7 i durant el matí, tindrà lloc la gimcana infantil al local social. A la tarda, també a la seu social, hi haurà un berenar infantil, inflables i diferents activitats per al jovent de l’entitat. Pel que fa al dia 8 de desembre, a partir de les 14.00 h, es celebrarà el dinar de germanor de tots els socis i sòcies de l’entitat al restaurant Casa Ricard d’Alió.

L’últim dia de les festes, el dia 9 de desembre, estarà protagonitzat per l’acte institucional i el concert de cloenda del 50è aniversari de la Unió Anelles de la Flama. A partir de les 20.00 h, el Teatre Principal de Valls acollirà la proposta musical «TEMÊRE PROJECT. Un camí fet, un camí per fer». Es tracta del concert de cloenda del 50è aniversari de la Unió Anelles de la Flama a càrrec de tres músics vallencs Medir Bonachi, Laura Nadal i Francesc Sans. En aquesta proposta, el passat, el present, i el futur de l’entitat i dels seus sons es conjuren a partir de tres estils: la cornamusa, el piano, i l’electrònica. És una inspiració que celebra els 50 anys de la Unió Anelles de la Flama i fa homenatge a les músiques ancestrals de la festa vallenca a través del so del segle XXI. L’acte, en un format institucional, també comptarà amb l’escenificació del ball de la Primera en format d’escenari, en una proposta inèdita i vista en molt poques ocasions a la ciutat que té els seus precedents fa més de 40 anys, quan la UAF va dur a terme el projecte de recuperació del ball de la Primera al carrer, amb motiu de les Festes Decennals de 1981.

PUBLICITAT