El CB Valls tindrà un duel directe contra el Granollers aquest cap de setmana. Els vallencs de fet, voldran continuar amb el seu invicte lluny del Joana Ballart, on han guanyat els 3 partits que han disputat. 

PUBLICITAT

Els de Víctor Neila sumen dues victòries importants consecutives. Van guanyar un imparable Martinenc i posteriorment van treure l’invicte al Barça B en un partit emocionant i a la pròrroga. 

En aquesta jornada, els vallencs visiten un Granollers que va encaixar una dura derrota la passada jornada contra l’Esparreguera, que encara no coneixia la victòria. La falta del seu millor jugador, Carles Homs, ha fet que el Granollers el trobi a faltar en aquests partits. 

Mateix balanç de 4 victòries i 3 derrotes demostra que el partit d’aquest cap de setmana entre el Granollers i el Club Bàsquet Valls serà una batalla per continuar a la part alta de la taula amb les aspiracions intactes. El duel es disputarà al Pavelló Municipal de Granollers aquest dissabte a partir de tres quarts de sis de la tarda.

PUBLICITAT