L’Ajuntament de Valls, per mitjà de la regidoria d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, conjuntament amb la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp, l’Assemblea Local de Creu Roja de Valls, el menjador social La Taulada i l’associació Egueiro impulsen un any més a nivell local la campanya solidària de recollida d’aliments del Gran Recapte, que se celebrarà el divendres 25 i el dissabte 26 de novembre.

PUBLICITAT

Enguany, es recupera la recollida de manera presencial en els supermercats, després de dues edicions en que no es va poder fer a causa de la pandèmia i en les quals les donacions van ser monetàries. A Valls, s’hi han adherit un total de 7 establiments.

Els productes que fan més falta són oli, llet, conserves de peix, llegums cuits, fruits secs i pasta. El regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, espera que es recullin més de 21.000 quilos d’aliments.

La cantant vallenca Mariona Escoda fa una crida a la participació de la ciutadania i del voluntariat per mitjà d’un vídeo que ha realitzat expressament per a l’ocasió.

PUBLICITAT