Duel d’alts vols a Can Vidalet per la primera plaça de la Primera Catalana. La Unió Esportiva Valls visita el Can Vidalet en una pugna de colíders amb pràcticament el mateix balanç i la mateixa situació.

PUBLICITAT

Tots dos equips arriben amb 3 victòries consecutives i amb 16 punts. El Can Vidalet ha aconseguit dues victòries de prestigi en les dues darreres jornades contra el Reddis i el Santfeliuenc, equips que estan en la lluita per l’ascens i la Superlliga. 

L’enfrontament també ens deixa un duel de golejadors entre els dos equips de la lliga que més gols anoten, el Can Vidalet amb 14 i la UE Valls amb 13. A més a més pot ser un duel important no només per guanyar un rival directe, sinó per marcar distàncies amb més duels directes a la part alta. 

Can Vidalet i Valls es veuran les cares en un xoc d’alçada. Serà des del propi Camp d’Esports Municipal El Molí des d’on sortirà el líder de la jornada 8. Si un dels dos equips cau podria baixar a la tercera plaça, mentre que un empat podria retornar un multiliderat al Grup 3 de Primera Catalana. 

PUBLICITAT