La Unió Esportiva Valls aconsegueix salvar un punt important al camp del Can Vidalet per continuar encapçalant una taula absolutament boja. Sis equips a dos punts de distància.

PUBLICITAT

Els vallencs van sortir amb poca intensitat al terreny de joc i els locals ho van aprofitar. Els primers 20 minuts van ser de clar domini per part del Can Vidalet. Tot i així, els vallencs aconseguien tancar la porteria. No seria fins al minut 43 que els locals s’avançarien amb un gol de Marc Reinhardt a la vora del descans donant un cop moral.

Durant la segona meitat, els de Manel Cazorla se sentirien una mica més còmodes, i sobretot complicarien la sortida de pilota dels locals. Ja al minut 79 de partit, Aitor Serrano igualaria el partit a falta de 10 de minuts per donar un punt valuós en un dels camps més complicats de la categoria.

Amb aquest empat, la classificació torna a ser un bullidor. Fins a sis equips a dos punts de diferència. Triple empat al capdavant entre Can Vidalet, Reddis i UE Valls amb 17 punts. Amb 16 el Santboià i Santfeliuenc. I amb 15 i en sisena posició, el Prat. La propera jornada, el Valls rebrà la visita del Viladecans.

PUBLICITAT