El Patronat Municipal d’Esports de Valls ha obert la convocatòria de sol·licitud de les diverses línies de subvencions, destinades a promoure l’activitat d’entitats i esportistes vallencs. En concret, fins el 10 de desembre es pot presentar la sol·licitud per acollir-se a la subvenció a entitats per activitats singulars i, de l’altra, a la línia d’ajuts econòmics per a esportistes de Valls.

PUBLICITAT

En aquest darrer cas, l’ajut econòmic va adreçat a subvencionar els costos que genera l’activitat esportiva ordinària durant tota la temporada. Qualsevol esportista de Valls que competeix a alt nivell a títol individual pot optar a aquesta subvenció. És necessari que el sol·licitant de l’ajut disposi de fitxa federativa vigent, que hagi complert els 16 anys en el moment de presentar la sol·licitud i estigui empadronat a Valls. La convocatòria inclou l’activitat esportiva realitzada les temporades 2020-21 i 2021-22, i està dotada en global amb 12.000 euros6.000 per cada temporada.

Els i les esportistes poden presentar la sol·licitud via telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Valls (https://seu.valls.cat/) i, a més , poden fer-ho de manera presencial a les oficines del Patronat Municipal d’Esports situades al pavelló Joana Ballart, de dilluns a divendres de 8h a 14h. Per a més informació, els interessats poden adreçar-se al correu electrònic patronat.esports@valls.cat o bé al telèfon 977 608 132.

D’altra banda, les entitats esportives vallenques que organitzin activitats singulars i extraordinàries durant la temporada com premis, campionats, diades, torneigs, marxes, maratons o activitats formatives o similars, poden acollir-se a aquesta línia de subvencions . En aquest cas, també s’inclouen les activitats organitzades els anys 2021 i 2022, en una convocatòria dotada en total amb 6.000 euros, 3.000 per cada anualitat. En aquest cas, la sol·licitud s’ha de presentar telemàticament a la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

PUBLICITAT