Aquest dijous dia 24 de novembre, la Biblioteca Carles Cardó celebrarà la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, amb la sessió «Contes Musicals» a càrrec de Gisela Llimona. 

PUBLICITAT

Aquesta rondallaire explicarà a partir de les 17.30h un enfilall de contes que tenen la música com a protagonista, com «El flautista d’Hamelin», «Els músics de Bremen», «El rei amb orelles de cavall»…

El so de la flauta travessera serà el fil conductor perquè els infants puguin escoltar contes i cantar, en una sessió on les històries i la música es donen la mà per viatjar, no només a través de les paraules, sinó també a través de les notes. Una selecció de contes especials per a una sessió de contacontes també molt especial amb motiu de Santa Cecília. 

L’entrada és lliure i gratuïta i la sessió s’iniciarà el dijous 24 a partir de les 17.30h.

PUBLICITAT