Avui destaquem que la societat agrícola de Valls espera rebre mig miler de persones aquest diumenge en la tradicional Festa de l’Oli Nou de Valls. Una xifra significativa després de les afectacions d’aquest estiu on la collita podria ser un 40% inferior a la de la darrera campanya a causa de la forta calor i sequera patides per les oliveres. La xifra total es podria situar als 60.000 litres d’oli d’alta qualitat que comercialitzarà directament la Societat Agrícola

PUBLICITAT

Així valora el gerent de la Cooperativa Agrícola de Valls, Joan Linares, la collita d’enguany.

La Festa de l’Oli Nou començarà a les 10 del matí d’aquest diumenge 27 de novembre. Una festa que atreu socis, vallencs i molts altres visitants a la capital de l’Alt Camp. Els visitants podran visitar el trull per veure com surt l’oli nou de la collita d’enguany abans de tastar-lo. L’oli de la Societat Agrícola de Valls també es podrà comprar en les tradicionals garrafes de 5 i 2 litres i amb altres formats com l’ampolla de vidre de tres quarts, de mig i d’un quart.

PUBLICITAT