El comitè d’empresa de Lear Engineering Valls detenen les negociacions pel pas enrere per part de l’empresa. A més, convoquen una mobilització per demà dijous 24 de novembre a dos quarts de dues del migdia per protestar davant d’aquest canvi d’actitud.

PUBLICITAT

El secretari del comitè d’empresa de Lear Engineering Valls, Marc Serra, comenta que els dos punts a tractar són l’augment salarial i el teletreball, on actualment l’empresa els oferiria una pujada del 8,5% en dos anys, inferior al 10% que van firmar en el conveni de Lear Holding Valls fa unes setmanes, i una pròrroga de sis mesos del teletreball actual, que realitzen dos dies per setmana, reservant-se el dret de cancel·lar-ho en qualsevol moment. La presidenta del comitè d’empresa de Lear Engineering Valls, Montse Pinyol, critica que no és equilibrat.

Els representants del comitè expliquen que l’empresa justifica aquest canvi en què ho han demanat des de l’empresa matriu estatunidenca, però consideren que el que pretenen és assimilar-se a la filial alemanya on si es permet el teletreball. La pròxima reunió amb l’empresa serà a les tres de la tarda de demà, just després de la mobilització, i depenen del que succeeixi plantegen ja convocar-ne un altre el dimecres 30 de novembre.

PUBLICITAT