Valls per la Llengua, un espai de cooperació de la ciutat que aglutina 69 entitats amb l’objectiu de promoure l’ús social del català, organitza els dies 25 i 26 de novembre la segona edició de les seves Jornades, les quals tindran lloc a la sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs.

PUBLICITAT

El primer acte es farà divendres, a dos quarts de vuit del vespre, amb la conferència “El català i el futur de la diversitat lingüística a càrrec de la lingüista Carme Junyent.

De cara a dissabte, hi haurà dues comunicacions i una taula rodona. A dos quarts d’onze del matí, Iñaki Arruti parlarà de l’Euskaraldia i mitja hora després Jordi de Bofarull exposarà els resultats de la campanya El Convit. Finalment, a dos quarts de dotze del migdia, es farà la taula rodona de com es pot incrementar l’ús de social del català a les entitats amb representants de l’AFA Enxaneta, el CB Valls, la Colla Joves i la Colla Vella.

La primera edició de les Jornades Valls per la Llengua van servir, ara fa un any, per presentar aquest nou espai de cooperació del teixit associatiu vallenc, que pretén augmentar l’ús social del català. La voluntat de la segona edició és avaluar la campanya del 2022 i esbossar l’activitat del 2023.

PUBLICITAT