L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls ha preparat una vintena de recitals, entre concerts de gran format i audicions d’aula, per tancar el primer trimestre escolar. Així, entre el 28 de novembre i el 21 de desembre, s’han programat diferents concerts que tindran lloc a la mateixa escola, al Convent del Carme, al Centre Cultural Municipal, al Teatre Principal, a l’escola Eugeni d’Ors i al Casal de Vila-rodona.

PUBLICITAT

Els cinc concerts de gran format que s’han previst són Concert de Música i Moviment (MiM) amb més de cent-cinquanta cantaires d’entre 4 i 7 anys (29 de novembre al Centre Cultural, 18h); el Concert de nivell bàsic, amb alumnes d’entre 8 i 12 anys que participen de l’orquestra, el grup de vent, de teclats, de guitarres i el cor (30 de novembre, al Centre Cultural, 19h); un concert dels cinc combos de l’escola al Teatre Principal, amb la participació de l’escola Músic’s del Vendrell, un recital que serà la tornada de l’intercanvi amb aquest centre el curs passat (13 de desembre, 19h); un concert de l’aula de música moderna a la sala d’actes de l’Eugeni d’Ors (20 de desembre, 19h); i un últim gran concert amb les agrupacions instrumentals i corals dels joves adolescents al Casal de Vila-rodona (21 de desembre, 19h).

L’Escola vol agrair especialment a l’Ajuntament de Vila-rodona les facilitats i l’acollida per a la realització d’aquest concert. És voluntat de l’escola ser presents a diferents pobles de la comarca, d’on arriben molts dels alumnes del centre. En anys anteriors, l’escola ha ofert diversos concerts a Figuerola del Camp, Vallmoll o Picamoixons, entre d’altres.

D’altra banda, cada aula instrumental oferirà una audició a l’escola o al Convent del Carme on els alumnes interpretaran de forma individual o amb petit grup les obres que han preparat al llarg d’aquests primers mesos. D’aquesta manera, l’escola tancarà el primer trimestre del curs amb una mostra de la realitat del centre, d’alumnes petits, mitjans i grans, de grups instrumentals i corals, de concerts de petit i gran format on es podrà escoltar la diversitat de l’escola.

PUBLICITAT