L’Ajuntament de Valls promou la celebració del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, amb diverses activitats divulgatives fins el 2 de desembre. La lectura del manifest institucional tindrà lloc el proper divendres 25 de novembre a les 11h a la plaça del Blat. A més, la regidoria d’Igualtat distribuirà a tots els centres educatius de la ciutat i als edificis municipals i altres equipaments públics uns llaços grans de color lila per tal que estiguin penjats en llocs visibles de les seves façanes durant una setmana, com ja es va fer el passat 8 de març amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

PUBLICITAT

La regidoria d’Igualtat impulsa la commemoració del 25N conjuntament amb entitats de la ciutat i amb el suport del Consell de Dones de Valls per sumar-se a la reivindicació internacional per una societat lliure de violències masclistes.

Ahir van arrencar els actes a l’Institut d’Estudis Vallencs amb la ponència «Identificar la violència masclista per prevenir-la», a càrrec de Beatriu Masià, cofundadora de ‘Tamaia, viure sense violència’.

Aquest dijous 24 de novembre a les 17h, la sala d’actes de Casa Caritat serà l’espai que acollirà el taller «Violències a les dones grans», a càrrec de Maria Rosa Llurba Caparó, de l’Associació de Dones de Valls, entitat que se suma un any més a la programació del 25N.

La programació finalitzarà el divendres 2 de desembre a les 18h a la sala d’actes del Centre Cívic Carles Cardó. S’hi farà la sessió de conta contes «Yimulimuli i altres contes que teixeixen camins possibles», amb la conta contes Sílvia Palazón.

PUBLICITAT