Més d’un centenar de treballadors de Lear Engineering Valls es manifesten a dos quarts de dues del migdia d’avui per protestar davant el canvi d’actitud per part de l’empresa per les negociacions del conveni.

PUBLICITAT

La presidenta del comitè d’empresa de Lear Engineering Valls, Montse Pinyol, explica que volen fer entendre a l’empresa que han fet “un pas enrere” i que demanen que l’increment salarial permeti mantenir el poder adquisitiu dels treballadors i consolidar el teletreball. Per altra banda, després de la concentració el comitè es reunirà amb l’empresa a les 3 de la tarda per negociar. Pinyol assegura que no sap què esperar d’aquesta reunió.

En el cas que les negociacions no satisfacin les demandes dels treballadors hi haurà una pròxima concentració al polígon el dimecres 30 de novembre i, posteriorment, es plantejaria convocar la vaga.

PUBLICITAT