Avui destaquem que Marc Pedraza, que va assegurar en una entrevista al portal digital la República Checa haver estat abusat sexualment per un professor a l’escola Baltasar Segu quan cursava cinquè i sisè de primària, ha presentat la denúncia als Mossos d’Esquadra.

PUBLICITAT

Ho ha fet acompanyat pel seu advocat, David Peña, 24 anys després dels fets que el Departament d’Educació de la Generalitat ja ha afirmat que investigarà. Pedraza assegura que ho fa en un moment en què se sent “fort” per afrontar els traumes ocasionats pels abusos, que assegura haver-ne patit entre 30 i 40 al llarg dels dos cursos.

El mateix Pedraza va assegurar que hi havia altres víctimes, algunes d’elles que ja ho han fet públic com Sergi Martínez, de 49 anys, que en una altra entrevista concedida a la República Checa assegura haver patit abusos quan tenia 14 anys i cursava 8è d’EGB.

PUBLICITAT