La plaça del Blat de Valls ha estat l’escenari un any més de la lectura del manifest en suport al Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

PUBLICITAT

Els encarregats de llegir-lo han estat els alumnes de secundària dels centres educatius de la ciutat i del testimoniatge de Rafika Amarouche.

A més de l’acte central, la regidoria d’Igualtat ha distribuït  a tots els centres educatius de la ciutat i als edificis municipals i altres equipaments públics uns llaços grans de color lila per tal que estiguin penjats en llocs visibles de les seves façanes durant una setmana, com ja es va fer el passat 8 de març amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

D’altra banda, dijous a la tarda, la sala d’actes de Casa Caritat acollia el taller «Violències a les dones grans», a càrrec de Maria Rosa Llurba Caparó, de l’Associació de Dones de Valls, entitat que se suma un any més a la programació del 25N.

La programació finalitzarà el divendres 2 de desembre a les 18h a la sala d’actes del Centre Cívic Carles Cardó. S’hi farà la sessió de conta contes «Yimulimuli i altres contes que teixeixen camins possibles», amb la conta contes Sílvia Palazón.

PUBLICITAT