La Unió Esportiva Valls s’enfronta al Viladecans en un enfrontament per reafirmar-se a la zona alta de la taula contra un dels equips perseguidors. Els vallencs encadenes ja sis jornades consecutives sense conèixer la derrota des del 9 d’octubre en la seva visita a Martorell.

PUBLICITAT

Els de Manel Cazorla han fet del Vilar un fortí i a casa no s’han deixat cap punt. 4 partits, 4 victòries. Una mitjana anglesa que situa l’equip en un coliderat amb altres dos equips i una batalla on caure contra equips de la zona mitja baixa pot fer despenjar a alguns d’aquest conjunt. És el que vol evitar l’equip de Manel Cazorla en una nova jornada d’enfrontaments directes entre el Prat i el Santboià.

El duel entre la Unió Esportiva Valls i el Viladecans servirà per continuar marcant la pauta i apuntant al que vol aconseguir el club vallencs al final de la temporada. El partit es disputarà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

PUBLICITAT