Les negociacions entre el comitè d’empresa de Lear Engineering Valls amb els representants de la companyia es compliquen. Després de la concentració del dijous 24 de novembre al migdia es va portar a terme una reunió de la qual no es va arribar a cap acord.

PUBLICITAT

La presidenta del comitè d’empresa de Lear Engineering Valls, Montse Pinyol, explica que l’última oferta presentada per l’empresa deixava la pròrroga dels sis mesos del teletreball fora de conveni i l’augment salarial pujava en un 0,2% en dos anys, deixant-ho en un total de 8,7%. Pinyol qualifica la reunió de “desoladora i decebedora”.

Pinyol comenta que la proposta per part del comitè era acceptar deixar el teletreball fora de conveni i una pujada salarial a l’IPC menys 0,1, deixant-ho en un 13,6% en dos anys. La presidenta admet que la relació actualment amb l’empresa és “tensa” i que el que fa és confirmar la mobilització convocada pel dimecres 30 de novembre a dos quarts de dues del migdia i la possible vaga que arribaria després del pont de desembre.

PUBLICITAT