L’ordre del dia de la sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Valls d’aquest mes de novembre, que se celebrarà aquest dilluns, a partir de les cinc de la tarda, té registrada una moció de la CUP per agilitzar la gestió del Pius Hospital a la Generalitat.

PUBLICITAT

Com ja van anunciar fa uns dies en roda de premsa, els anticapitalistes amb la presentació d’aquest text pretenen iniciar una estratègia a dos nivells – municipal i nacional- perquè el centre hospitalari de referència de l’Alt Camp i la Conca de Barberà deixi de ser de titularitat municipal i s’integri a la xarxa pública de la Generalitat.

Al mateix ple de la corporació, entre d’altres punts, s’anunciarà la creació de l’ordenança número 32 corresponent a Publicitat ràdio, l’aprovació provisional de la Modificació Puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal en l’àmbit del Polígon d’Actuació Urbanística de l’Escorxador i la modificació de l’acord d’aprovació de la despesa per la continuïtat del contracte de gestió del servei de transport urbà de viatgers.

Com és habitual, el ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT