La UE Valls trenca la dinàmica amb una contundent derrota contra el Viladecans. El  0 a 3 final i una lliga ajustada, fan que el club baixi posicions a la taula però es manté dins de la lluita.

PUBLICITAT

El partit va ser un d’aquells que acostumen a passar. Els vallencs no van tenir el dia, poc inspirats en atac i febles en defensa, suficient per a que el Viladecans obrís la llauna en la primera ocasió al minut 11 de partit. I el guió estava escrit, els de Manel Cazorla van insistir en atac, i en una jugada a la contra, els visitants i Albert Gurrea posarien el segon minuts després de la reanudació. 

La insistència local no va tenir premi en el primer partit on els vallencs pes deixaven punts al Vilar, i la primera derrota des d’inicis d’octubre. Un altre cop amb una contra per la banda, Joan Vázquez sentenciaria el matx a les acaballes per posar el 0 a 3 final. 

Amb aquesta derrota el Valls cau fins a la cinquena plaça i deixa el Reddis líder en solitari. Tot i així, els blanc-i-vermells tenen tres punts de diferència sobre la setena plaça, la primera que no donaria accés a la Superlliga Catalana. 

PUBLICITAT