L’Ajuntament de Valls impulsa una nova edició de la campanya comercial “El Comerç de Valls s’ho val”. Després de l’èxit de les últimes edicions, la campanya tornarà a repartir 300 vals per gastar al comerç i a la restauració de la ciutat amb un total de 30.000 euros. Es tracta una iniciativa organitzada per la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament i amb el suport de Comerç de Valls i l’Associació de Restauradors.

PUBLICITAT

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, apunta que és una campanya que té per objectiu incentivar el comerç a la ciutat.

La població que efectuï una despesa, des d’aquest dilluns 28 de novembre fins el proper 8 de gener, per aquest import en un dels establiments adherits obtindrà una butlleta que haurà d’omplir i presentar amb el tiquet de compra a l’Oficina Municipal de Turisme. Els establiments adherits participants estaran senyalitzats amb un cartell a la porta.

El sorteig es realitzarà a l’Oficina de Turisme el dia 11 de gener, i els números guanyadors es publicaran el 18 de gener a la pàgina web municipal, a les xarxes socials i a la cartellera de l’Oficina de Turisme. Els vals de compra tindran validesa fins el 31 de març de 2023.

PUBLICITAT