El Club Bàsquet Valls aconsegueix una nova victòria èpica al Joana Ballart dues setmanes després del triple des de camp contrari per guanyar el partit a la pròrroga. Aquest dissabte la victòria es va aconseguir a falta de 2 segons per acabar el partit, novament amb Raül Timoner com a protagonista.

PUBLICITAT

El cuer de la categoria, l’Helios, va plantejar un partit dur contra el Valls i van aprofitar l’alt encert des del tir exterior per marxar al descans amb fins a 12 punts de diferència. Víctor Neila va aconseguir que els seus canviessin la dinàmica i que tot i les 19 pèrdues durant el partit, poguessin capgirar el resultat amb un gran darrer quart en defensa. Els de Saragossa només van aconseguir anotar vuit punts en els darrers 10 minuts.

Quan quedaven 16 segons i el Valls perdia d’1, una cursa de camp a camp de Raül Timoner va tornar a fer vibrar el Joana Ballart per acabar emportant-se la victòria per 69 a 68. Amb aquesta victòria, el Valls se situa 4rt a dues victòries de la zona de Playoff.

PUBLICITAT