L’emissora municipal online, Ràdio Ciutat de Valls, ja compta amb una ordenança reguladora reguladora del servei de publicitat o patrocini. L’aprovació provisional per unanimitat tenia lloc al ple ordinari del consistori d’aquest dilluns 28 de novembre.

PUBLICITAT

El regidor d’Hisenda, Finances i Contractació, Martí Barberà, que aquest marc legal permet marcar i establir uns preus públics per la prestació del servei.

A la mateixa sessió, s’aprovaven, a excepció de l’abstenció de la CUP, modificacions tècniques en l’ordenança de preus públics. A més, els cupaires i el PSC van retreure a l’equip de govern que el contracte del transport urbà segueixi en estat de pròrroga.

Un altre punt destacat del ple va ser la signatura del conveni amb la La Titaranya. La cooperativa d’habitatges rebrà una subvenció de 115.000 euros per al desenvolupament de les seves tasques al centre històric.

PUBLICITAT