Valls ha engegat l’inici de les tasques de la taula de treball per definir el pla d’usos de la Casa de la Festa. La primera reunió, celebrada dissabte al matí, a la sala d’actes del Centre Cívic de la Biblioteca Carles Cardó, va comptar amb entitats, associacions i grups vinculats al món de la cultura, a més d’agents educatius i altres persones o col·lectius del Centre Històric on s’ubicarà el futur equipament públic dedicat a la promoció i divulgació del patrimoni material i immaterial de la cultura popular i tradicional de la ciutat. 

PUBLICITAT

La regidora de Cultura, Laia Castells, explica que són unes sessions de treball on les entitats tenen un paper rellevant.

El conjunt d’aportacions que es recullin, presencialment o en línia, s’incorporaran al pla d’usos, funcionalitats i serveis de la futura Casa de la Festa i serviran per a definir els elements claus per al disseny i redacció del projecte arquitectònic.

PUBLICITAT