Més d’un centenar de treballadors de Lear Engineering Valls tornen a manifestar-se per demanar un conveni digne. Aquesta és la segona concentració després que el comitè d’empresa de Lear Engineering Valls critiqués que l’empresa hagués fet un pas enrere quant a les millores laborals promeses en un inici.

PUBLICITAT

La presidenta del comitè d’empresa de Lear Engineering Valls, Montse Pinyol, afirma que “estan contents” per la participació dels treballadors. Per altra banda, explica que el dimarts 29 de novembre van tenir una reunió informal amb l’empresa en la qual van quedar per continuar les negociacions el pròxim dimarts 6 de desembre a les 3 de la tarda. No obstant això, no es mostra optimista després de l’última reunió.

En cas de no arribar a un acord els treballadors plantegen ja convocar la vaga a la qual posaran data abans de la reunió de dimarts.

PUBLICITAT