Avui destaquem que el Consell de Ministres, en la reunió d’aquest dimarts i a proposta del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, ha autoritzat la celebració d’un contracte de conservació i explotació de la Xarxa de Carreteres de l’Estat a la província de Tarragona, amb un valor estimat de 30,39 milions d’euros.

PUBLICITAT

En concret, s’actuarà sobre 196 quilòmetres de carreteres, 67 quilòmetres d’ells d’autovia, inclosos en el sector número 1 de la demarcació que abasta diversos trams de l’A-7N, A-27, T-11, N-240, N-340, N-340A i la N-420A.

La durada inicial del contracte és de tres anys, amb possibilitat de pròrroga per altres dos anys, i s’emmarca en el programa de conservació i explotació de carreteres de Mitma, que permet mantenir els serveis viaris en la Xarxa de Carreteres de l’Estat perquè sigui accessible en adequades condicions per a tots els ciutadans.

El nou model de contracte persegueix oferir un servei integral de mobilitat a l’usuari, millorar l’estat de la carretera i xarxa i optimitzar els recursos públics.

PUBLICITAT