La cursa electoral de cara a les eleccions municipals segueix a Valls. El Partit Popular, actualment sense representació al consistori, ho confirmat que presentarà candidatura als comicis previstos pel 28 de maig de 2023

PUBLICITAT

Aquest dimecres, la Junta Local del PP celebrava una reunió amb l’objectiu de començar a treballar en l’elaboració programa electoral. Malgrat que encara no han decidit qui encapçalarà la llista, totes les travesses situen a l’actual president dels populars a Valls, Félix Bello, com el més ben posicionat. De fet, l’objectiu principal de Bello en aquestes eleccions es que la formació torni a entrar a l’Ajuntament.

A la capital de l’Alt Camp, el Partit Popular ha tingut representació local ininterrompuda entre els anys 1999 i 2019 amb Francesc Caballero. En les últimes eleccions perdien l’escó després de treure 346 vots.

PUBLICITAT