Arran i el SEPC de Valls han organitzat una sèrie d’actes per aquest dissabte 10 de desembre, a partir de les 11 del matí i fins a la tarda, a la plaça del Museu Casteller

PUBLICITAT

La jornada s’iniciarà amb una xerrada que porta com a títol “La lluita de les joves en temps de crisi”. La xerrada comptarà amb les intervencions de  la portaveu nacional del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, Marta Daviu, i d’una militant de la pròpia organització d’Arran. Tot seguit, es durà a terme una sessió de punxa discos amb vermut, una botifarrada popular i un concert a càrrec del grup de música de punk-rock Incendi, provinents de l’Alt Camp.

Cal recordar que Arran treballa per construir un futur digne per al jovent dels Països Catalans. Per aconseguir-ho organitzen, la seva lluita al voltant de tres eixos principals que els han de permetre construir una societat lliure de tota opressió i explotació: la independència, el socialisme i el femisnime. També consideren com a pròpies la lluita ecologista, per un habitatge i treball dignes, la lluita antifeixista, per l’educació pública i popular, l’antiracisme i la solidaritat internacionalista. Així mateix, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) treballa per esdevenir una eina d’autoorganització, formació i presa de consciència en la defensa dels drets per a totes les estudiants dels Països Catalans des d’una perspectiva: socialista, feminista, independentista i ecologista. Des del SEPC lluiten per un model educatiu públic, de qualitat, en català, popular i feminista.

PUBLICITAT