L’ANC Valls-Alt Camp ha participat aquest dimarts, 6 de desembre, a la manifestació contra el nou delicte de desordres públics agreujats, organitzada per l’Assemblea a Barcelona, que ha aplegat més de 10.000 persones.

PUBLICITAT

El bus de Valls ha sortit a dos quarts de deu de l’estació d’autobusos i ha arribat a les onze a la capital catalana. Els manifestants de l’Alt Camp s’han afegit a la concentració, que ha arrencat a les dotze del Pla de Palau i ha recorregut la Via Laietana fins a la plaça Sant Jaume, on s’han fet els parlaments.

Les intervencions han anat a càrrec d’Albano Dante Fachin, Jordi Pesarrodona, Teresa Rosell (en nom de la Coordinadora de l’Advocacia de Catalunya), Nacho Pallàs (Meridiana Resisteix), Enric Majó (CDR), Clara Borràs i Adrián Sas (Plataformes Antirepressives) i Dolors Feliu.

La presidenta de l’Assemblea ha denunciat que els van vendre diàleg i que s’havia derogat el delicte de sedició, però la lletra petita era una jugada més del govern espanyol cap a la repressió”. A més, ha demanat que cap partit català doni suport a la reforma, perquè cada paraula que conté està feta per penalitzar el moviment independentista.

PUBLICITAT