La Unió Esportiva Valls guanya i goleja a Molins de Rei en un partit on els vallencs van dominar el joc en tot moment. La golejada al cuer demostra que els de Manel Cazorla segueixen tenint gol i segueixen en la lluita per qualsevol recompensa a final de temporada. 

PUBLICITAT

El partit va començar amb arribades dels vallencs que als 11 minuts de partit ja trencaven l’empat amb el gol de Jordi Aumatell. El propi jugador signaria el doblet un quart d’hora després, i Òscar Torre trencaria el partit prop del descans, al minut 39, per posar un 0 a 3 pràcticament insalvable pel perill que havia creat l’equip local. 

Després del descans, una calma tensa s’instaurava al partit, fins que va arribar la bogeria. Cinc gols en vint minuts, on els visitants anotarien per partida doble abans que Marc Rodríguez tornés a tancar el partit un minut més tard per posar el 2 a 6 final. 

Així valorava l’entrenador del Valls, Manel Cazorla, l’abultada victòria. 

La UE Valls se situa en quarta posició després de la punxada del Santfeliuenc en el duel directe. Els de Manel Cazorla es troben a 3 punts del líder, qui també serà el proper rival dels vallencs al Vilar, el Reddis. 

PUBLICITAT