Els dies 17 i 18 de desembre, Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal, Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Al Mercat de Nadal de Valls es reviu el tipisme, la tradició i la popularitat de l’aviram viu dins les senalles i gàbies, amb els carros que d’antic portaven els pagesos i criadors per anar vendre. Precisament, l’aviram, després dos anys de restriccions per la Covid-19, es tornarà a exposar. Ho explica el secretari general de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Rafael Castells.

Es tracta de l’única fira d’aviram del Camp de Tarragona amb una variada oferta de capons, galls dindis, pollastres, oques i ànecs, criats de manera casolana. A més, també s’hi podran adquirir figures de pessebre, estrelles, llums de colors, tions, verd, arbres, plantes de Nadal, vins, caves, mel, torrons, neules, dolços de la festa i altres productes artesanals, típics i necessaris per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. 

El Mercat té com a marc el centre de la ciutat: el Pati i els carrers de La Cort i Jaume Huguet, i s’hi trobarà una variadíssima oferta d’articles, productes i motius adients per aquestes dates. Així mateix, a l’entorn de la plaça de l’Oli, el matí del dissabte es farà el mercat de la fruita i la verdura, un gran mercat que transferirà ambient i animació als carrers i places.

PUBLICITAT