Aleix Vives aconsegueix el bronze per equips a l’Europeu de cros de Torí. L’atleta de Cabra del Camp participava per primer cop en un campionat internacional i va pujar al podi en la prova per equips amb la selecció espanyola sots-20.

PUBLICITAT

Vives va anar de menys a més durant les quatre voltes de la prova, també impulsat pels seus companys que van seguir amb aquesta estratègia. El primer company de Vives en arribar a meta va ser Jaime Migallón i Mario Monreal que van finalitzar en 6ª i 8ª posició. Les seves actuacions van provocar que l’atleta del FACVAC seguís el seu ritme i va passar de la posició 60 a la 20ª posició amb la que va a acabar finalment amb un temps de 18 minuts i 21 segons. 

Aleix Vives es va classificar per aquest Europeu el passat mes de novembre al Campionat d’Espanya de cros on va finalitzar en tercera posició. Ara, l’atleta es prepara per l’any 2023 on afronta amb opcions el Campionat de Catalunya i el d’Espanya de cros en aquesta nova temporada que comença d’aquí unes setmanes.

PUBLICITAT