La cantant vallenca Mariona Escoda, guanyadora del concurs Eufòria, juntament amb el presentador de l’espai musical, Miki Núñez, han estat escollits per conduir la retransmissió en directe de les campanades de Cap d’Any de TV3 des de la Font Màgica de Montjuïc, a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona.

PUBLICITAT

Després de dos anys de restriccions per la Covid-19, el format de les campanades, que organitza l’Ajuntament de la capital catalana, recupera l’espectacle de música, pirotècnia, escenografia monumental i innovació tecnològica puntera. El programa especial començarà a dos quarts de dotze de la nit i es perllongarà fins bé passada la mitjanit.

El passat mes de juny, Escoda va ser una de les 16 concursants d’Eufòria i es va proclamar vencedora a la gran final. Recentment, ha aconseguit publicar el primer single en solitari. La conducció de les campanades serà el primer repte com a presentadora de televisió.

PUBLICITAT