L’Ajuntament de Valls ha organitzat per Nadal un segon casal lingüístic de català per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys nouvinguts que necessiten un reforç. Es farà en horari matinal del dilluns 2 al dijous 5 de gener a les instal·lacions de l’Escola la Candela.

PUBLICITAT

La iniciativa que s’ofereix a tot l’alumnat de primària de les escoles de la ciutat ja va tenir una primera edició en la passada Setmana Santa amb una bona acollida.

A diferència d’altres casals, aquest té la particularitat que, més enllà del lleure o l’aprenentatge a través del joc, té per objectiu el reforç i la pràctica de la llengua catalana per afavorir la cohesió social i l’adaptació dels infants nouvinguts. Ho explica la regidora d’Educació i Política Lingüística, Teresa Rull.

El casal lingüístic ofereix unes 50 places i es cobriran totes, per la qual cosa la regidoria ha sol·licitats als centres educatius de Valls que tan sols es derivin aquells nens i nenes que considerin que poden beneficiar-se més del recurs docent.

PUBLICITAT